Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Ferenczi György és az Első Pesti Rackák - Nemcsak Jazz Klub


Városi Könyvtár és Közösségi Ház

2021. május 21. 19:30

A Rackajam együttes műsorában összeolvad a magyar kultúra,és a forradalom tisztelete. Így fér össze a kalotaszegi hajnali Petőfi,és Gérecz Attila verseivel, Hendrix zenéjével. A rendkívül energikus produkció mosolya bearanyozza a velük töltött tartalmas,és forradalmi költők verseiben gazdag estét.

Ferenczi György és az Eslő Pesti Rackák

A Rackajam együttes műsorában összeolvad a magyar kultúra,és a forradalom tisztelete. Így fér össze a kalotaszegi hajnali Petőfi,és Gérecz Attila verseivel, Hendrix zenéjével. A rendkívül energikus produkció mosolya bearanyozza a velük töltött tartalmas,és forradalmi költők verseiben gazdag estét. Nem muzsikálnak forradalmi verseket,mert még nem vettek részt forradalomban,és ezért nem éreznék hitelesnek. Fontosnak tartják azonban párhuzamba állítani e két forradalmár költő műveit,mert egy nemzet szabadságharca mindig megmutatja az illető nemzet igazi arcát.

A megvásárolt jegy kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek jogosít a programra belépésre.

Az épületbe belépéskor a jegyvásárlók védettségi igazolványukat személyi igazolványukkal együtt be kell mutatni a szervezőknek.

A színházteremben érkezési sorrendben foglalhatnak helyet.

Az épületben a maszkviselést ajánljuk!

A koncert az NKA Hangfoglaló Könnyűzenei Program támogatásával valósul meg.